Image Alt

Matkablogi

Eläinrikasta lomailua Zimbabwessa

Kaupallinen yhteistyö Khulu Ivory Lodgen kanssa.
Huhhahhei! Tässä ei ole todellakaan ehditty istuskella koneen ääressä. Olemme päässeet aivan tosissamme lomamoodiin saavuttuamme Hwangen kansallispuiston lähelle Khulu Ivory Lodgeen*. Instagram-tiliämme seuraavat saattoivatkin jo nähdä pari ensivilausta sieltä. Tässä muutama kuva parin viime päivän tapahtumista tänne bloginkin puolelle! Meillä oli aivan mielettömät pari päivää upealla lodgella, jonka edustalla on eläinten juomapaikka. Palvelu pelasi ja aurinko paistoi. Tästä paikasta luvassa paljon lisää, kunhan palaamme takaisin Suomeen.

 

 

 

Eilen saavuimme Victoria Fallsiin. Valtavia putouksia emme ole vielä ehtineet nähdä, koska jo toistamiseen ajelimme pimeässä pitkin Zimbabwen valaisemattomia teitä. Saavuimme perille putousten luona olevaan kaupunkiin nälkäisinä ja väsyneinä seitsemän aikaan illalla ajettuamme koko päivän Hwangen kansallispuistossa. Ajeltuamme hetken pientä kaupunkia ristiin rastiin, pysäköimme “pikaruokakompleksin” eteen ja marssimme tilaamaan ison pizzan. Saimmekin sen eteemme juuri ennen kuin koko kaupungista lähti sähkö. Ei illallista kynttilän valossa, vaan iphonen taskulampun valossa.
Majapaikkamme löytäminen täällä Vic Fallsilla olikin ihan oma ohjelmanumeronsa. Kadut olivat pimeinä ja kävi ilmi, ettei koko paikka ollut lainkaan siellä missä se google mapsin mukaan pitäisi olla! Kyllä siinä kuulkaas ihan pikkuisen ehtii hätääntyä, kun sysimustassa illassa ajelee ympäri katuja, eikä ole mitään tarkkaa havaintoa siitä mistä yöpaikka löytyy. Melkoisen harhailun jälkeen löysimme kuin löysimmekin Victoria Falls Deluxe Suites -nimisen majapaikkamme. Huone on hienosti sisustettu ja iso, mutta aika monta muuta juttua täällä on pahasti pielessä. Nyt kuitenkin katsomaan niitä putouksia, joiden vuoksi tänne on tultu!

*Yövyimme Khulu Ivory Lodgessa kaksi yötä blogiyhteistyön merkeissä.

Comments

 • 22.10.2015

  Upeita kuviaaaaaa! Ah. Nauttikaa!!

  reply
 • 22.10.2015

  Leijona ja kirahvi aaa ihanat! <3

  reply
 • 22.10.2015

  On teillä aikamoinen reissu! En ehtinyt vielä kommentoimaan tuohon helvetilliseen rajanylitykseen, mutta voin uskoa sen jo jääneen teilläkin unholaan kun olette päässeet ihaileman näitä kaikkia eläimiä 🙂 Nauttikaa!

  reply
  • 22.10.2015

   Jep! Kyllä kaikki on ollut sen arvoista, eikä tänne olisi lähdetty ellei olisi uskottu, että on. 🙂 Zimbabwessa on kaikkea ihan mieletöntä! Kiitos, kyllä nautitaan. 🙂

   reply
 • 22.10.2015

  Hetki meni tajuta, että tuohan on sama paikka tuo Ivory Lodge kuin missä me olimme, olimme vaan siellä campsiten puolella! 🙂 Oli se kyllä niin upeaa, en varmaan ikinä unohda sitä monen kymmenen norsun kasaa ihan parin metrin päässä! Vic Falls on myös aivan mieletön, nauttikaa täysin rinnoin ♥

  reply
 • 26.10.2015

  Matkailu avartaa! Majapaikat ovat nykyisin toinen toistaan upeampia vaika olisivat missä. Kaunis ja hulppea näkyy olevankin. Leijonan kita- kuva on ihan napakymppi! Muutkin. Seukkailurikasta jatkomatkaa!

  reply

Post a Comment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on